Read a Teaser Teaser

Despre

Alberto Mussa s-a născut în Rio de Janeiro, Brazilia, în 1961. A debutat în 1997 cu volumul de povestiri „Elegbara”, urmat de romanele „O trono da rainha Jinga” (Tronul reginei Jinga – 1999) și „Enigma lui Qaf” (publicat în 2004, i-a adus autorului său traducerea în engleză, franceză și în alte câteva limbi straine, precum și premiile „Casa de las Americas“ și Premiul Criticilor de Artă din Sao Paulo). „Mișcarea pendulară” (2011) a obținut Premiul Machado de Assis pentru cel mai bun roman.

La Casa Schimburilor, bordel care se dă drept respectată clinică medicală, este asasinat secretarul președintelui Braziliei. Se începe o investigație, dar lucrurile iau o întorsatura neobișnuită. Fortunata, prostituata în compania căreia se află bărbatul înainte de a fi ucis, dispare, este înlocuită de fratele ei vitreg, se descoperă că șeful casei de toleranță este obsedat de fanteziile sexuale feminine, iar inspectorul se lasă prins în propriile dorințe erotice. 

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage