Read a Teaser Teaser

Despre

Javier Marias (n. 1951, Madrid) este considerat drept un „Proust postmodern” al literaturii spaniole. Carțile lui au fost traduse în mai mult de cincizeci de țări și vândute în aproape cinci milioane de exemplare în lume, cele mai cunoscute fiind romanele „Inimă atât de albă”, „Bărbatul sentimental”, „Romanul Oxfordului”, „Mâine în bătălie să te gândești la mine”.

Într-un tren care duce la Veneția, un bărbat își privește tovarășii de compartiment, un ciudat triunghi format din doi bărbați și o femeie, cu o curiozitate care pare a anticipa faptul că destinele acestora se vor intersecta cu al său. Frumoasa femeie adormită, va deveni obsesia protagonistului, unul dintre bărbați va muri, celălalt își va recăpăta libertatea. Viața de artist a naratorului, trăită în hoteluri luxoase, o viață de repetiții și de concerte, îi conferă o detașare fantomatică de evenimentele povestite, în care el însuși are un rol principal dramatic.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage