Read a Teaser Teaser

Despre

Frederic Dard a scris numeroase romane populare și cărți pentru copii pentru a-și întreține familia. La zece ani după debutul său ca scriitor, a devenit celebru datorită seriei de romane polițiste semnate cu pseudonimul San-Antonio, care-l au ca protagonist pe comisarul San-Antonio, simpaticul narator-personaj secondat în aventurile lui de uriașul Berurier. Pentru că voia un pseudonim cu rezonanță americană, Dard și l-a ales închizând ochii și punând stiloul la întâmplare pe harta Statelor Unite – exact peste numele orașul San Antonio din Texas.

Doctorul Beru e adeptul unor tratamente moștenite din familie: varză cu cârnați împotriva ulcerului, vizită la bordel împotriva senilității și, mai ales, râs pe săturate pentru o viața sănătoasa. Între timp, comisarul San-Antonio are o durere în spate care i se trage, pe de o parte, de la un cuțit cam infect, pe de altă parte, de la indiferența lui, de o rară fervoare, pentru capetele seci care-l agasează. Dar, cum ultima e un recunoscut remediu natural pentru ura și protejează bila, somnul și sentimentul de superioritate, are șanse mari să-i treacă.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage