Read a Teaser Teaser

Despre

Javier Marias (n. 1951, Madrid) este considerat drept un „Proust postmodern” al literaturii spaniole. Carțile lui au fost traduse în mai mult de cincizeci de țări și vândute în aproape cinci milioane de exemplare în lume, cele mai cunoscute fiind romanele „Inimă atât de albă”, „Bărbatul sentimental”, „Romanul Oxfordului”, „Mâine în bătălie să te gândești la mine”.

Enigmatice, adesea eliptice, cu personaje dintre cele mai ciudate, de la naratorul-fantomă din povestirea care dă titlul volumului până la asasinul din „Binoclul spart” sau viitoarea actriță de filme porno din „Mai puține scrupule”, cele douăsprezece povestiri cu finaluri neașteptate sunt incursiuni în niște destine sfărâmate sau deraiate de pasiuni bruște, de orbire, de nefericire sau depresie, istorisite de un narator care pare a sta în afara orbitelor acestor existențe.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage