Read a Teaser Teaser

Despre

Clemens J. Setz (n. 1982, Graz) este poet, romancier, dramaturg și traducator, autor al romanelor „Söhne und Planeten” (2007; Fii și planete), „Die Frequenzen” (2009; Frecvențe), „Indigo” (2012). A fost distins cu Premiul Ernst Willner (2008), Premiul pentru literatură al orașului Bremen (2010), Premiul Târgului de Carte de la Leipzig pentru „Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt”, iar cărțile sale au fost traduse în mai multe limbi, inclusiv în arabă.

O tânără care își pune prietenul s-o încuie într-o cușcă în propria ei bucătărie; un bărbat locuind singur pe o planetă îndepartată dintr-o galaxie necunoscută; un scriitor încărunțit, într-un pat cu gratii, devenit piesa principală a arhivei propriei sale opere postume; și mai e și Lilly, care, „după o zi lungă și grea la birou, a constatat ca i-au crescut aripi pe omoplați: niște excrescențe de piele roz murdar, cu un aspect vulnerabil, care i dădeau mâncărimi ca acelea ale înțepăturilor de țânțar“. Sunt doar câteva dintre personajele stranii ale acestui volum de proză scurtă al tânărului scriitor austriac Clemens J. Setz.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage