Read a Teaser Teaser

Despre

Jostein Gaarder este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori norvegieni, care și-a cucerit publicul internațional cu „Lumea Sofiei”. S-a născut în Oslo, în 1952, a debutat cu „Diagnosticul și alte nuvele” și a continuat să scrie proză scurtă, romane și literatură pentru copii: „Misterul cărților de joc”, „Misterul de Crăciun”, „Fata cu portocale”, „Castelul din Pirinei” sunt doar câteva dintre ele.

La 15 ani, Georg află că, printr-o scrisoare, tatăl său îi lăsase moștenire o serie de întrebări la care să caute răspunsul și un mister cu totul neobișnuit pe care băiatul va trebui să-l rezolve. Principala întrebare este dacă viața, fiind atât de scurtă, mai merită trăită. Parcurgând până la capăt povestea fetei cu portocale, băiatul va putea să găsească răspunsul și va afla, împreună cu cititorul lui Gaarder, care este condiția necesară și suficientă pentru ca viața să fie cel mai frumos lucru din lume.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage