Read a Teaser Teaser

Despre

Raimundo Carrero s-a născut în 1947 în Brazilia. Și-a publicat primul roman, „A historia de Bernarda Soledade: a tigre do Sertao”, în 1975. A primit numeroase premii pentru cărțile sale: Revelacao do Ano, Premio Oswald de Andrade, pentru cartea „Greutatea umbrei”; premiul pentru cel mai bun romancier al anului din partea Asociației Criticilor de Artă din Sao Paulo și premiul Machado de Assis acordat de Biblioteca Nacional pentru cartea „Somos pedras que se consomem” (1995). 

„Povestea din „Greutatea umbrei” conține note de ascetism biblic: nu întâmplător, puținele personaje principale – Abel, Sara, Judas – au nume biblice. Intriga, construită ca un triunghi – ce nu se poate numi amoros chiar dacă adună pasiuni primitive – este legată mai degrabă de soarta despre care vorbesc tragediile grecești, decât de sentimentele umane dramatice, sfâșietoare, pe care le aduce în scenă”. Marcos Santarrita 

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage