Read a Teaser Teaser

Despre

Scriitor belgian de limbă franceză, Andre Baillon (1875-1932) a început studii de inginerie pe care nu le-a terminat niciodată. După ce și-a cheltuit în mod necugetat partea de moștenire care-i revenise și după o tentativă de sinucidere, a locuit o vreme cu fratele său în Bruxelles, după care a întâlnit-o pe Marie Vandenberghe, o fostă prostituată flamandă care-i va deveni soție. Andre Baillon a scris mai multe romane, dintre care cele mai cunoscute sunt „Histoire d’une Marie” (Povestea unei Marii), „En sabots” (În saboți), „Un homme si simple” (Un om atât de simplu).

„În saboți” e un roman de siestă ce descrie lumea rurală în care „un domn de la oraș” se refugiază. Anecdote, portrete pitorești, conflicte mocnite, toate într-un amestec de umor și autoironie. Pentru efecte de relaxare imediată, se recomandă la lectură un pahar de bere rece. Belgia va fi la câteva pagini distanță.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage