Read a Teaser Teaser

Despre

Raimundo Carrero s-a născut în 1947 în Brazilia. Și-a publicat primul roman, „A historia de Bernarda Soledade: a tigre do Sertao”, în 1975. A primit numeroase premii pentru cărțile sale: Revelacao do Ano, Premio Oswald de Andrade, pentru cartea „Greutatea umbrei”; premiul pentru cel mai bun romancier al anului din partea Asociației Criticilor de Artă din Sao Paulo și premiul Machado de Assis acordat de Biblioteca Nacional pentru cartea „Somos pedras que se consomem” (1995). 

Tânăra Camila, protagonista romanului, îl întâlnește pe Leonardo, cântareț la saxofon și pastor al unei secte numite Soldații Patriei lui Hristos, și intră în jocul imoral al acestuia, pretinzând că a fost răpită și cerând ca părinții ei să plătească o răscumpărare. Lucrurile devin din ce în ce mai stranii atunci când povestea se desface în fire narative care implică mai multe personaje feminine enigmatice.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage