Read a Teaser Teaser

Despre

Jorge Amado (1912–2001), scriitor brazilian, a debutat la vârsta de optsprezece ani cu romanul „Țara carnavalului”. Printre cele mai cunoscute romane ale sale se numără „Căpitanii nisipurilor”, „Dona Flor și cei doi soți ai ei” (publicat în 1966 și adaptat pentru marele ecran), „Păstorii nopții” (1964). Opera sa a fost tradusă în peste cincizeci de țări, iar scriitorul a făcut parte din Academia de Litere Braziliană din 1961 până în anul morții sale.

În „Morţile lui Quincas Berro Dagua şi Bătrânii marinari” sau „Căpitanul de cursă lungă”, Jorge Amado oferă o adevărată mostră de magie literară, rescriind, de a lungul unor pagini memorabile prin dureroasele adevăruri umane conţinute, destine sau, alteori, pur şi simplu frânturi de existenţă într un fel care l apropie de maeştrii prozei latino americane de secol XX, dar îi şi fixează identitatea inconfundabilă.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage