Read a Teaser Teaser

Despre

Înzestrat cu o extraordinară imaginație și o ușurință de a scrie remarcabilă, Boris Vian (1920-1959), inginer prin formație, a avut cele mai diverse profesii și hobby-uri: traducător, saxofonist într-o orchestră de jazz, reparator de mașini vechi, actor de film, cântareț de cabaret, director executiv la Compania Philips, scriitor de romane, nuvele, poeme și piese de teatru. Scriitorul a detestat întotdeauna birocrația și ierarhiile sociale, religiile organizate și armata, orice formă de înregimentare în viața publică sau cea privată; iar textele sale stau mărturie.

Dupa ce fură inima de aur a unui preot, un asasin ajunge să fie urmărit de polițiști pe acoperișuri și să fie ucis, în joacă, de un copil de șase ani. Lupul Denis, un animal civilizat și vegetarian, se transformă în om și are accese de ferocitate inexplicabile. O mașinărie se îndrăgostește de o fată și îi recită versuri de dragoste. 

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage