Read a Teaser Teaser

Despre

Jostein Gaarder este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori norvegieni, care și-a cucerit publicul internațional cu „Lumea Sofiei”. S-a născut în Oslo, în 1952, a debutat cu „Diagnosticul și alte nuvele” și a continuat să scrie proză scurtă, romane și literatură pentru copii: „Misterul cărților de joc”, „Misterul de Crăciun”, „Fata cu portocale”, „Castelul din Pirinei” sunt doar câteva dintre ele.

Condamnată la o boală incurabilă, Cecilie își petrece poate ultima sa seară de Crăciun în cameră, așteptând ca sărbătoarea să fie pregătită de cei din casă. Îngerul Ariel o inițiază pe Cecilie în realitatea situată dincolo de simțurile ei imediate. După lungile discuții despre natura reală a universului și rosturile existenței pe pământ, moartea nu-i mai apare fetiței bolnave ca un final inevitabil, ci doar ca o experienîă alternativă a vieții.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage