Read a Teaser Teaser

Despre

Sissel-Jo Gazan este una dintre cele mai cunoscute scriitoare de thrillere din Danemarca. S-a născut în 1973 și a absolvit Facultatea de Biologie din Copenhaga. În timpul studiilor de masterat, Sissel-Jo Gazan decide transformarea tezei de dizertație într-un roman - „Pana de dinozaur”, care i-a adus rapid recunoașterea internațională. Anterioare „Penei de dinozaur”, Gazan a mai scris „Când te sărut în august” (1995), „Ce trebuie să știți despre Ludmila” (2003), „Spune da – ce știu preoții despre dragoste” (2006).

Cercetătoarea Anna Bella Nor, specialistă în paleobiologie, se pregătește să-și susțină teza de doctorat. Când coordonatorul dizertației ei, profesorul Lars Helland, este găsit mort, lumea universitară este zguduită. Inspectorul-șef Søren Marhauge trebuie să investigheze această crimă  cu totul neobișnuită.  Dar totul devine și mai enigmatic atunci când este descoperită o a doua crimă, iar singura legatură între cele două pare să fie Anna Bella.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage