Read a Teaser Teaser

Despre

Raimundo Carrero s-a născut în 1947 în Brazilia. Și-a publicat primul roman, „A historia de Bernarda Soledade: a tigre do Sertao”, în 1975. A primit numeroase premii pentru cărțile sale: Revelacao do Ano, Premio Oswald de Andrade, pentru cartea „Greutatea umbrei”; premiul pentru cel mai bun romancier al anului din partea Asociației Criticilor de Artă din Sao Paulo și premiul Machado de Assis acordat de Biblioteca Nacional pentru cartea „Somos pedras que se consomem” (1995).  

O carte în care totul se face cu o pasiune și o lăcomie care ating nebunia: dragostea, lupta pentru stăpânirea pământului, prinderea cailor sălbatici... Totul în jurul celor trei femei de la ferma Puchinana: mama Gabriela și fiicele ei, Ines cea frumoasă și obraznică și mai ales teribilă Bernarda, în armura ei de piele, îmblânzind caii și bărbații.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage