Read a Teaser Teaser

Despre

Originar dintr-o familie de evrei emigrată din Basarabia, Moacyr Scliar (1937-2011) a început să se impună ca o voce distincta în literatura braziliană odată cu publicarea celui de-al doilea volum de povestiri, „Carnavalul animalelor” (1978).  Cele mai cunoscute dintre romanele sale („Centaurul din gradină”, „Max și felinele”, „Femeia care a scris Biblia”, „Ciudatul popor al lui Rafael Mendes”) au fost traduse în unsprezece limbi străine.

Joel și banda de băieți de pe strada lui poartă un război imaginar împotriva naziștilor; fratele lui, Nathan, cântă dumnezeiește la vioară și poate zbura deasupra cartierului; un alt copil înghite o pulbere insecticidă și se transformă într-un gândac uriaș. Cele mai realiste și mai banale scene și dialoguri se combină cu stranietatea și fantezia în realismul magic, într-o revoltă constantă împotriva „tiraniei normalității”.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage