Read a Teaser Teaser

Despre

Înzestrat cu o extraordinară imaginație și o ușurință de a scrie remarcabilă, Boris Vian (1920-1959), inginer prin formație, a avut cele mai diverse profesii și hobby-uri: traducător, saxofonist într-o orchestră de jazz, reparator de mașini vechi, actor de film, cântareț de cabaret, director executiv la Compania Philips, scriitor de romane, nuvele, poeme și piese de teatru. Scriitorul a detestat întotdeauna birocrația și ierarhiile sociale, religiile organizate și armata, orice formă de înregimentare în viața publică sau cea privată; iar textele sale stau mărturie.

„Smulgătorul de inimi” este una dintre cărțile cele mai puternice și mai teribile despre dragostea maternă. Romanul desfășoară în fața ochilor cititorului povestea iubirii unei mame față de copiii ei, o dragoste auto-devoratoare, sacrificială și posesivă, redată într-un registru uneori suprarealist, alteori oniric, de cele mai multe ori însă cu accentele unei realități halucinant de adevărate.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage