Read a Teaser Teaser

Despre

Născută în Quebec în 1952, Monique Proulx a scris mai multe romane distinse cu premii literare („Sexul stelelor”, „Bărbat invizibil la fereastră”, „Inima este un mușchi involuntar”), nuvele („Aurorele montreale”), mai multe piese de teatru și scenarii de film. „Bărbat invizibil la fereastră” a inspirat filmul „Amintiri intime”, regizat în 1999 de Jean Beaudin. Romanul „Ținutul sălbatic” a fost distins cu Prix litteraire du Gouverneur General în 2008.

Lila Szach, păstrătoarea unui secret care o apasă de zeci de ani, este cea mai veche locuitoare unui paradis verde amenințat de prădători umani. Claire se inspiră din viața celorlalți pentru a scrie scenarii de film și se neliniștește văzând cum ultimul ei scenariu face o irupție primejdioasă în realitate; tânăra Violette încearcă să-și vindece prin scris rănile invizibile; iar băiețelul Jeremie, în urma morții clinice, a căpătat însușirea de a avea fulgurante viziuni ale viitorului și percepții inexplicabile.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage