Read a Teaser Teaser

Despre

Frederic Dard a scris numeroase romane populare și cărți pentru copii pentru a-și întreține familia. La zece ani după debutul său ca scriitor, a devenit celebru datorită seriei de romane polițiste semnate cu pseudonimul San-Antonio, care-l au ca protagonist pe comisarul San-Antonio, simpaticul narator-personaj secondat în aventurile lui de uriașul Berurier. Pentru că voia un pseudonim cu rezonanță americană, Dard și l-a ales închizând ochii și punând stiloul la întâmplare pe harta Statelor Unite – exact peste numele orașul San Antonio din Texas.

Într-o localitate din Franța al cărei primar este rudă cu Berurier se petrece un fenomen misterios: natalitatea tinde spre zero. San-Antonio află din presă că același lucru se întâmplă într-o localitate de la periferia Londrei, Swell the Children. Mai mult, au loc doua crime care par a nu avea nici un mobil. Când San-Antonio este închis și judecat de un tribunal fantomatic pentru o crima închipuită, Beru îi pune la cale evadarea, iar aventurile nu se termină aici: de fapt, de abia încep.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage