Read a Teaser Teaser

Despre

Născută în 1969, în Tana, o localitate din nordul Norvegiei, Orstavik s-a mutat la Oslo când avea 16 ani. La 25 de ani, publică primul roman, „Tăietura”, dar succesul a venit odată cu publicarea volumului „Iubire”. Ajunge astfel pe locul 6 în lista celor mai bune cărți norvegiene ale ultimului sfert de secol. A urmat apoi o carieră prolifică, publicând și alte romane la fel de apreciate. Printre ele se află „Timpul necesar” (2000), „Săptămâna 43” (2002), „Pastorul” (2004) – obținând Premiul pentru literatură Klassekampen și Premiul Brage.

„Iubire” e o carte despre dragoste, despre singurătate și despre evadarea din realitate prin forța imaginației: copilul își iubește mama, mama tânjește după iubirea iluzorie a unui bărbat străin. Suspansul se cladește pagină cu pagină în întunericul nopții norvegiene, care va fi o noapte fără sfârșit pentru unul dintre cei doi.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage