Read a Teaser Teaser

Despre

Cees Nooteboom (n. 1933) a debutat în 1955 cu romanul „Philip și ceilalți”. Un alt roman, „Ritualuri”, a fost cartea care l-a consacrat cu adevărat pe Cees Nooteboom, distinsă cu Pegasus Prize. „Următoarea poveste”, „Ziua Morților”, „Paradisul pierdut”, „Vulpile vin noaptea” i-au adus un renume excepțional lui Cees Nooteboom, care a primit numeroase premii literare și a fost de multe ori menționat ca un candidat la Premiul Nobel.

Naratorul din  „Următoarea poveste” se trezește într-o dimineață, în mod inexplicabil, într-o cameră de hotel din Lisabona care i se pare familiară: este aceeași încăpere în care se aflase cu douăzeci de ani în urmă, pentru o aventură cu iubita lui de atunci. Călătoria aceasta este de fapt o plonjare în apele întunecate ale inconștientului: poate că Nooteboom ne sugerează, în ultimele pagini ale cărții sale, că întreaga poveste acoperă ultimele câteva secunde din viața personajului său.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage