Read a Teaser Teaser

Despre

Frederic Dard a scris numeroase romane populare și cărți pentru copii pentru a-și întreține familia. La zece ani după debutul său ca scriitor, a devenit celebru datorită seriei de romane polițiste semnate cu pseudonimul San-Antonio, care-l au ca protagonist pe comisarul San-Antonio, simpaticul narator-personaj secondat în aventurile lui de uriașul Berurier. Pentru că voia un pseudonim cu rezonanță americană, Dard și l-a ales închizând ochii și punând stiloul la întâmplare pe harta Statelor Unite – exact peste numele orașul San Antonio din Texas.

Cea mai teribilă cură de slăbire din istoria omenirii! 60 de kilograme în mai puțin de-o lună! Rețetă garantată de comisarul San-Antonio, și dacă nici în el n-aveți încredere... Berurier, subordonatul lui, e gata să-și doneze slănina Patriei recunoscătoare, care are o nevoie disperată de ea. Nevasta lui Berurier își face și ea datoria, acceptă cu grație elefantină să joace un rol de primadonă după ce e răpită cu brutalitate din brațele amantului și aruncată în brațele Istoriei.

Citește oriunde

Cumpără și poți începe să citești aici chiar acum. Poți să te întorci la lectură tot aici, după ce ai pus un bookmark, sau pe orice device folosind linkul din e-mailul de confirmare a cumpărării.

Streamland

Streamland. The easiest way to read

See Homepage